29 Haziran 2013 Cumartesi

MotoGP 13 Full indir - Tek link indir



Yıllardır motor oyunu denildiğinde aklımıza kesinlikle MotoGp geliyordur. MotoGp 13 ile sizlerleyiz. Oyun çıkalı daha 2-3 gün oldu denilebilir. Oyun görüntüleri üst düzey olmasada oynandığı zaman vakit geçireceğimiz kesinlikle garantidir.








MotoGp 13 Full indir tek link


17 Haziran 2013 Pazartesi

Far Cry 2 Fortune's Edition Full indir


Harika macera dolu bir oyun olan Far Cry 2 Fortune's Edition kullanıcıları memnun edecek gibi duruyor. Bu oyunda bir adada geçen macerada karakterimizi dış kuvvetlere karşı koruyor ve ilerletiyoruz. Far Cry 2 Fortune's Edition Full indirme linkleri aşağıda mevcuttur.







Far Cry 2 Fortune's Edition Full indir

http://ul.to/tke8fy5p
http://ul.to/o3jd7uc0
http://ul.to/lxv21zwh
http://ul.to/bpklauoj

15 Haziran 2013 Cumartesi

İnternet Download Manager (İDM) 6.16 Build 1 Full indir türkçe



İnternet download manager 6.16 yeni sürümü ile sizlerleyiz. Bu program sayesinde dosyalarınız daha hızlı inecektir. İnternet download manager'in en önemli özelliklerinden birisi ise internet üzerinde izlediğimiz videoları indirme imkanı sağlamasıdır. Örneğin; facebook, youtube'de izlediğiniz videoları bu program sayesinde rahatlıkla indirebileceksiniz. İndirdiğiniz dosyaların nereye kaydedileceğini kendiniz belirleyip indirmelerinizi yapabileceksiniz.

İDM 1.6 Full indir


8 Haziran 2013 Cumartesi

Fifa 2014 Full indir - Tek link indir


Fifa 2014 ilk görüntüleriyle beğenileri şimdiden topladı. Tanıtım videosunda menüler ve tasarımlar değişmiş durumda. Uzun yıllar eski zamanına dönemeyen Pes'in arkasından kalan Fifa  bu sene beğenileri toplayacak gibi gözüküyor. Fifa 2014 çıkış tarihi ise 27 Eylül 2013 olarak belirlendi. Fifa 2014 full indirme linkleri sitemizde olacaktır.







İndirme Bölümü



Serial Key

HNY6-JD2U-3CXK-4UC6-FUC2

2ELE-LMYW-UDMT-L9HN-HPPH

JPL4-CNTS-J5XS-SNMD-3FV3

FKWL-F2C6-DTX6-7VE5-R93A

Pes 2014 Full indir - Tek link


Pes 2014 ilk ekran görüntüleri ve videoları kullanıcılara sunuldu. Pes 2014'de artık ilk açılış gösterilerini bile izleyeceğiz. Muhteşem bir oyun ve grafik ile kullanıcıları şimdiden heyecanlandırdı diyebilirim. Futbolcu yüzleri, formaları, gol sevinçleri hepsi birebir benzetilmeye çalışılmış. Ayrıca Pes 2014 Full indirme linkleri çıktığı zaman sitemizde olacaktır.








İndirme Bölümü


NBA 2K13 Full indir - Tek Link indir


EA firması tarafından yapılan NBA basketbol oyununda NBA 2K13 ile sizlerleyiz. Bu oyunda basketbol'a adeta doyacaksınız. Nba'de en iyi basketbolcular Lebron James, Kobe Bryant, Derrick Rose ve daha fazla oyuncu ile heyecan ve zevki bir arada yaşacaksınız. 







İşletim Sistemi : Windows 7 / Windows Xp / Windows Vista
İşlemci : Core işlemci 2.4 Ghz Windows 7 / Windows Vista için 2.8 Ghz
Ram : Xp için 512 Mb / Win7 , Vista için 1Gb
Ekran Kartı : Ati Radeon HD 2400 ve üzeri
Gerekli Alan : 8Gb





NBA 2K13 Full indir - Tek Link indir turbobit

Rar Şifresi : www.oyun-pazari.net







6 Haziran 2013 Perşembe

Remember Me Full indir


Remember Me tam aksiyon ve heyecan dolu bir oyun. Bu oyunda Nilin adlı karekteri yönlendiriyor ve maceraya başlıyoruz. Yıl olarak 2084 yılında olan Nilin tam bir hafıza avcısı.









İşlemci : İntel Core 2.7 GHZ, Amd Phenom 3 GHZ
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 560 
Ram : 2Gb
Gerekli Alan : 9Gb
İşletim sistemi : Windows 7,Windows 8, Windows Vista








Remember Me Full indir Tek link






5 Haziran 2013 Çarşamba

Subway Surfers İndir PC (Bilgisayar için)


Subway Surfers pc oyunu android uygulamasında çok oynandıktan sonra bilgisayar içinde çıktı. Oyunda amacımız hiç bir yere çarpmadan ilerlemek ve altınları toplamak. Oyunun yapımcıları Subway Surfers ile çok ilgili. Çoğu zamanlar yeni temalar ve şehirlerle karşımıza çıkıyorlar. Subway Surfers full pc için linkleri aşağıda mevcuttur. Oyun mouse ile oynanmaktadır.






Subway Surfers İndir PC indirme linki



3 Haziran 2013 Pazartesi

Crysis 3 Full İndir - Tek Link


Crysis 3 Crytek firmasının yapımıdır. Dağıtımını ise Electronic Arts şirketi yapmaktadır. Crysis 3'de grafik ve oynayış açısından muhteşem bir hal almış diyebilirim. Multiplayer oynama özelliği ile arkadaşlarınızla bile oynayabileceksiniz. Hatta Crysis 3 Online başka kişiler ile internet üzerinden oynayabileceksiniz. Crysis 3 full indir linki aşağıda verilmiştir.








İşletim Sistemi : Windowx Xp /  Windows 7 / 8
İşlemci : İntel veya Amd 3.2 GHZ
Ekran Kartı : 1Gb
Ram : 4 GB
Gerekli Alan : 20Gb





Oyun Torrent dosyasıdır. İlk önce UTORRENT programını 


Crysis 3 Full İndir - Tek Link indirme seçenekleri