27 Temmuz 2013 Cumartesi

Pesbox Anatolia 2013 v3.0 Final Full indir


Bu konumuzda yeni çıkan Pesbox Anatolia 2013 v3.0 versiyonunu tanıtıp indirme linkini vereceğiz. En iyi yamalardan biri olan Pesbox Anatolia 2013 v3.0 versiyonunda her şey Türkçe. Bu yamanın diğer avantajları Türk takımları, Türk kanallarının TV logoları, Türkçe konuşan spikerleri eklemesi ve daha fazlası bu yamada kesinlikle mevcut. Yamanın boyutu 4.68 GB. Yamayı indirip kurmadan önce bilgisayarınızda Pes 2013 kurulu olması gerekli. İyi oyunlar aşağıda linkler verilmiştir.





Pesbox Anatolia 2013 v3.0 Final Full indir


26 Temmuz 2013 Cuma

Rugby Challenge 2 Full indir


Rugby Challenge 2 şu ana kadar yapılmış en iyi rugby oyunu bunu kesinlikle söylüyorum. Grafikler hd kalitede. Oyuncu yüzleri, formaları, statlar tasarım harikası. Bu oyunda Rugby sevmeyenler bile kesinlikle indirip oynacaktır. Oyun anlatmakla bitmez diyebilirim. İndirip oynamak lazım.




İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8

İşlemci: Intel veya AMD Dört Çekirdekli
Ram: 3 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 260 (1 GB) veya Radeon HD 4850 (1 GB)
Sabit Disk: 6 GB Boş Alan




Rugby Challenge 2 Full indir



Hitman 2 Silent Assassin Full indir


Eidos firmasının çıkarmış olduğu Hitman 2 Silent Assassin görevli ve aksiyon dolu bir oyun. Grafik ve müzik konusunda da çok uğraşılan bu oyunda her şey tam size göre. Oyunda görevler sırasız bir şekilde istediğiniz görevi yapabiliyorsunuz. İstenilen sistem gereksinimleri de gayet herkese uygun. Oyundaki karakter emekli olmuş fakat işine tekrar dönen bir suikastçı. Oyunda her şey konu alınmış. Oyunda zeki ve hızlı düşünmek gerekiyor. Hitman 2 Silent Assassin Full indirme linki aşağıda mevcuttur.







Turbobit linki


23 Temmuz 2013 Salı

Counter Strike 1.6 Cfg indir



Counter Strike 1.6 için toplam 388 tane cfg sizlerle. Cfg oyun yapılandırması anlamına gelmektedir. Cfg'ler ile daha hızlı silah alımı, fps yükseltme, servera restart atma gibi bir çok komut yazılarak oyunda uygulanabilir. Cfg ile silah sekmesindeki düzenlemeler ile rahat bir oyun oynacaksınız. Sxe geçer. Çok iyi yazılmış ve ustaca kodlanan bu cfg'ler sayesinde oyunda size yardımcı olacaktır. Unutmayın CFG hile değildir.

Counter Strike 1.6 CFG indir


Of Orcs And Men Full indir


Of Orcs And Men Cyanide Studios ve Spiders firmasının ortak yapımı olan bir rpg tarzı oyun. Oyunda orclar ön planda. Bu oyundan kesinlikle çok zevk alacaksınız. Eğlenceli ve macera dolu bir oyun diyebilirim. RPG oyun tarzını sevenlerin kaçırmamasını tavsiye ederim. Oyunda canavarlar ve düşman askerleri öldürüp görevleri yapıyoruz. Oyun Tolkien'in Orta dünyası taban alınarak tasarlanmıştır.
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Windows Vista SP2 veya Windows 7
İşlemci: AMD veya İntel 2 GHz Dual Core
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3850 ya da Nvidia Geforce 8800 GT veya daha yükseği
Bellek: 2 GB Boş disk alanı: 5 GB
Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı
DirectX Sürümü: 9.0






Of Orcs And Men Full Tek Link İndir

16 Temmuz 2013 Salı

Mark Of The Ninja Full indir


Macera ve aksiyon dolu bir oyun olan Mark Of The Ninja sizi bekliyor. Eğer Shank'ı oynayıp seven varsa bu oyunuda kesinlikle sevecektir. 2D oyun olup sizi maceraya sürükleyecek bir oyun.








Oyun Boyutu: 1.94 GB

Dosya Türü : İso kalıp dosyası


Mark Of The Ninja Full indir





14 Temmuz 2013 Pazar

The Walking Dead 400 Days Full indir - Torrent indir


Walking Dead 400 Days oyununda 5 ayrı karekter hayatta kalma mücadelesi vermekte. Hikayeler bölüm bölüm olarak uyarlanmış fakat istediğimiz bölümden başlayarak karışık bir şekilde oynayabiliyoruz. Fazla uzatmadan full indirme linki aşağıda torrent olarak verilmiştir. İyi oyunlar.







Gerekli Programlar: Utorrent indirmek için tıkla

The Walking Dead 400 Days Full indir 



Nero Burning Rom 12.5 Full indir


Nero'yu artık hepimiz bilmekteyiz. Nero Burning Rom ile cd-dvd'ye dosyalarınızı, müziklerinizi, belgelerinizi yazdırıp saklayabileceğiniz en sağlam ve güncel cd-dvd yazma programıdır. Nero Burning Rom 12.5 versiyomunda tema ve işlemler hızlandırırldı. Full olarak indirmek için aşağıda linkler mevcuttur.

Nero Burning Rom 12.5.01300 Full indir




Nero Burning Rom 12.5.01300 Kurulum


1- İndirdiğiniz klasörde bulunan Nero_BurningROM-12.5.01300_trial.exe ye tıklayın ve kurulumu yapın. Kurulum esnasında sizden bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı isteyecektir. 

 2-Programı Trial olarak kurduktan sonra "Crack" klasöründeki "AdvrCntr6.dll" dosyasını aşağıdaki klasöre kopyalayın C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\AdvrCntr6 

 3-"Crack" klasöründeki "NOSProductRegistration.dll" dosyasını aşağıdaki klasöre kopyalayın C:\Program Files (x86)\Nero\Nero 12\Nero Burning ROM\OnlineServices 

 4-"Nero ControlCenter"ı açın ve aşağıdaki serial ile kayıt edin 901E-018M-15P7-825K-U235-TAP6-2094-4CCZ 901E-0190-XL1C-8PML-7P7Z-8H70-CL4Z-X129

 5-Kullanmaya başlayın..

2 Temmuz 2013 Salı

Counter Strike Source Full indir



Yılların eskimeyen fps oyunlarından biri olan Counter Strike hepimizin çocukluk oyunu ve hatta hala oynadığımız bir oyun. Zamanla yeni sürümleri çıkan Counter Strike ilk patlamasını Counter strike 1.5'de yaptı diyebiliriz. Ardından gelen 1.6 daha çok oynanınca Counter Strike Source çıktı. Oyunda silahlar, haritalar, takım kıyafetleri vs. yenilikler getirildi. Counter Strike Source Full indirme linki aşağıda mevcuttur.







Counter Strike Source Full indir